Blog

Blog

Diş Fırçalama Teknikleri

Ağız ve diş sağlığı için dişlerinizi düzenli olarak fırçalamalısınız. Günde sabah ve akşam olmak üzere en az iki kere diş fırçalama alışkanlığı kazanmanız uzmanlar tarafından önerilmektedir.

Görüntüle »
Blog

2023 Diş Teli Fiyatları

Diş teli, dizilim bozukluğu ya da çapraşık yapısı olan dişlerin düzeltilmesi adına uygulanan çok özel bir diş hekimliği tedavisidir. Diş teli birçok hasta tarafından tercih edilmektedir.

Görüntüle »
Blog

İmplant Sonrası Kanama

İmplant sonrası kanama sık karşılaşılan bir şikayettir. İmplant tedavisi yaptırdıktan sonra birkaç gün kanama olması çok normaldir. Çünkü tedavi sonrası ilk günlerde sızıntı olacaktır.

Görüntüle »
Blog

Diş Protezi Nedir?

Diş protezi, diş kaybı yaşayan ya da ağız içindeki dokuları zarar gören kişiler için uygulanan bir diş hekimliği uygulamasıdır. Diş kayıpları ya da diş eti sorunlarında başvurulan yöntemler arasındadır.

Görüntüle »
Blog

Diş Eti Kanaması Nedenleri

Ağız ve Diş Sağlığı konusunda yaşanılan problemler listelendiğinde ilk sıraya diş eti kanamasını yazabiliriz. Diş etlerinde meydana gelebilecek hastalıkların habercisi olan diş eti kanaması…

Görüntüle »
Blog

Çocuklarda Diş Sağlığı

Yetişkinler için de çocuklar için de ağız sağlığını korumanın tek yolu, dişlere özen göstermek ve korumaktır. Fakat bu alışkanlığın çocuklara kazandırılması biraz zahmetli olabilir.

Görüntüle »

Diğer Yazılar